Emmi & Anton (2019)

Højrimmens Emmi & Aspijana Qute (født 13/06-19)

Stamtavle Emmi & Anton

Jobbeholms Kawa
Jobbeholms Luna
Jobbeholms Bella
Jobbeholms Kaya
Jobbeholms Emma
Jobbeholms Sally
Jobbeholms Buto

Emmi og de fine små

Kennel Jobbeholm har fået sit første kuld labrador retriever hvalpe. Vi har på Højrimmens Emmi valgt at benytte super hanhunden DKFTCH SFTCH SMPM17 Aspijana Qute, aka. Anton, som ejes af Martin Villebæk, og har to måneder senere taget imod syv flotte sorte hvalpe, en enkelt hanhund og hele seks smukke tæver.

Anton er en smuk mørkegul labrador, som kommer fra meget flotte linjer, som har en god mentalitet og stor arbejdskapacitet. Anton er efter Silversnipe Reflection & Cynhinfa Leo og han er opdrættet i Danmark af Asger og Nanna Hansen.

Ejer Martin Villebæk skriver om Aspijana Qute: “Anton har i en ung alder opnået flotte resultater på diverse prøver i ind- og udland. Han er DKFTCH, SFTCH og vinder af det Svenske Mesterskab i JRK, 2017. Han er en hund der har været let at træne fra dag 1. En hund der altid hviler i sig selv, og er mentalt stærk. Anton er utrolig dirigerbar og besidder særligt gode markeringsevner. Men ikke mindst kan han holde hovedet koldt når det gælder. Udover dette er Anton en familiehund, som også gerne tager en lur foran brændeovnen.”

Vi forventer let dresserbare og aktive valper, med stor arbejdsvilje under løsning af opgaver og med tilstrækkelig ro i hovedet når de ikke bydes på arbejdsopgaver.

Er du interesseret i en af disse flotte hvalpe kan du kontakte Jesper på mob. +4521208666.

Share this article with:

Translate »