Dansk Derby 2014

Vi sender hermed et stort tillykke til Ingemann Albrechtsen og hans fantastisk hund Heegårds Engo (DKBRCH DKJCH SEJCH Heegårds V. Lill & DKJCH Senjas Ilex) som opnåede en meget flot 2.vinder på årets Danske Derby.

2.vinder på Dansk Derby 2014, Heegårds Engo og fører Ingemann Albrechtsen

2.vinder på Dansk Derby 2014, Heegårds Engo og fører Ingemann Albrechtsen

Vi ønsker også tillykke til 3.vinder Stiesdals Tango (Zalza & Senjas M. Chester) ved Allan Olesen. Det er værd at mærke sig at Tangos mor Zalza, som selv indtog en 2.vinder på derbyet i 2012, er helsøster til vores Kaya som i de nærmeste dage skal parres med Flaks.

Vi ønsker også et stort tillykke til Senjas Pink Star (DKBRCH DKJCH SEJCH INTJCH DKCH SECH Martallens Iasy & DKJCH Senjas Ilex) og Line Clausen, som opnåede en flot 1.UK i kvalifikationen og kom med i finalefeltet på derbyet.

Det er nu fjerde ud af de seneste fem år, at afkom af Ilex indtager podiepladser på det danske Derby, årets mest prestigefyldte avlsprøve i Danmark. Det er blevet til hele syv placeringer fordelt på 1xDerbyvinder, 3×2.VK, 3.VK, 4.VK og 5.VK, og det er vel at mærke hunde fra fem forskellige kombinationer!!!

Vi ønsker også tillykke til to af Ilex børnebørn som også gjorde sig gældene på derbyet. Macperssons Ally (Bjerndrups Molly & SEJCH Myrhedens Granat) ved Benny Persson fik en velfortjent 1.UK og var med blant de 16 hunde i finalefeltet. Chano (Siv & Bjerndrups Jow) ved Poul Thomsen fik også en 1.UK og kom med i derbyets finalefelt. Det er så dejligt at se at afkom efter Ilex også giver flotte hvalpe videre og imponerende at hver fjerde hund i årets finalefelt var et barn/barnebarn af Ilex.

 

Share from Alstedlund
Translate »