Glædelig jul og godt nytår

2013 har været et helt igennem fantastisk år for kennelen, med flere spændende kuld efter begge vores hanhunde og med prøveresultater som vi ikke kunne drømme om ved årets start.

Dette års udgave af Dansk Jagthunde Derby vil for altid stå som noget særlig for os, med hele 4 Ilex-hvalpe placeret på denne fornemme prøve. Derbyvinder Bjerdrups Messi i front, vores egen Nordvestjydens Flaks som 3. vinder, samt Bjerndrups Zanka og Phineas som 4. og 5. vinder. Noget tilsvarende er aldrig tidligere sket på vores ypperste avlsprøve eller på en af de andre store prøver for den sags skyld og der skal meget til at dette kommer til at gentage sig.

Også i udstillingsringen har det været et godt år, med bl.a. DKCH Bjerndrups Birk som BIR og BIS på årets største jagthundeudstilling i Danmark og med NUCH Bjerndrups Victor som ny norsk udstillingschampion.

Vi vil hermed sende en tak til de opdrættere som har benyttet vores hunde i avlen, samt til alle de engagerede og dygtige hundefolk som har ført disse hunde på jagtprøve og udstilling igennem året.

2014 bliver på mange måder et spændende år for os. Dels fordi der fortsat er mange smukke og dygtige afkom fra vores hanhunde på vej mod nye højder, men også fordi vi forventer flere fine jagthunde fra kennelens blod i det nye år. Vi vil selv lave et kuld på vores Kaya, i samarbejde med Line Clausen, desuden er der planer om et par kuld med Flaks på fine tæver i Norge og Sverige.

Kennel Alstedlund ønsker hermed glædelig jul og godt nytår til familie, venner og bekendte, samt til alle hundefolk som kigger forbi vores hjemmeside fra tid til anden!

Share from Alstedlund
Translate »